Soete sonde - Meiring, Lizz (Pretoria : LAPA Uitgewers, 2020)
Die mensdom se emosionele verhouding met sjokolade is legendaries. Van suikersoet tot bittersoet, van donker tot melk - dié lekkerny bied ons oor al die eeue heen troos, terapie, hedonisme en loutere plesier. Sjokolade was nog altyd 'n simbool van belofte, versugting, verlange en sensualiteit.! In Soete Sonde ondersoek bekende skrywers en nuwe stemme die tekstuur van sjokolade in al sy heerlike vorme - van lewensredder tot moordwapen. Daar's komedie, satire, sensasie, tragedie, die absurde en fantasie. Sommige stories daag jou uit, ander verskuif grense en baie laat jou tot in jou kiewe lekkerkry. Die samesteller van die bundel is Lizz Meiring, aktrise, vervaardiger, skrywer en selferkende plesiervraat, hedonis en sjokolis."-- Back cover.
Keywords: Afrikaans Juvenile Literature; Afrikaans language -- Centurion