Ke di bone tsa Covid -19 - Kumntwana, Lulisandla; Mthembu,Maud; Shangase, Siyabonga (Pinetown Umnotho Entrepreneur, 2021)
Nsimenhle ke ngwana yo o nnang le Nkokoagwe. Ka 2020 go ne ga wa leroborobo le le boitshegang la Covid-19, mme la tlhakatlhakanya matshelo a ga Nsimu le bomonnawe ba babedi.
children sharing their covid -19 experiences in Setswana.